Solcellspaket 1000 - 30 000 watt system


Solpaneler
 

Solel- Nyckelfärdiga solcellspaket

Vi har nyckelfärdiga solcellspaket avsett för att monteras på tak eller på ställning. Dessa paket är helt kompletta förutom kabel mellan paneler och omriktare på grund av att ingen installation är lik den andra. Skulle du vilja installera denna anläggning på mark eller på ett platt tak som kräver en vinklad montering så kan vi även räkna på en sådan fästanordning.
 

Självrengörande frontglas

Våra solpaneler är världsunika med sitt etsade och självrengörande frontglas. Denna etsning gör att solens strålar absorberas istället för att studsa vilket i sin tur gör att vi får ut en mycket högre effekt när solens strålar kommer in i vinkel mot panelen. Detta glas gör att våra solpaneler levererar ca 5-8% mer effekt på årsbasis än vad andra paneler på marknaden gör.
 

Flexibelt system

Vi kan naturligtvis även leverera exakt det antal solpaneler du vill ha och plocka ihop en anläggning helt anpassad för installationsplatsen, för vidare hjälp kontakta oss så kan du också få priser på montage och installation.

 


 

Sortering
Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies