Skjutdörrar till glas


Skjutdörrar till glas

Glas erbjuder lösningar som kombinerar avancerade funktioner tillsammans med ett estetiskt utförande. Vi erbjuder skjutdörrar till glas med både manuella och automatiska öppnings,- och stängningsfunktioner.

Våra system med skjutbara glasdörrar kombinerar estetiska, tekniska innovationer och samtidigt ger bra komfort för användning och genomförande.

Ett världsomspännade och komplett program av skjutdörrar för glas till interiör miljö. Högsta kvalitet av skjutdörrs-applikationer till arkitektoniska miljöer och byggsektorn. Systemen är utformade för att ge de mest innovativa lösningarna på marknaden och bidrar till att förbättra rymd och ljus i varje projekt.

Tack vare ett distributionsnät i mer än 55 länder och en kontinuerlig innovation i FoU, har systemet blivit världsledande inom sitt segment. Den omfattande erfarenhet och kunskap som företaget har förvärvat under mer än 75 år är certifierade av TÜV ISO 9001: 2008. Systemen har en aluminiumskena integrerat med smart inbyggd teknologi av stålkulllager tillsammans med en unik gummiblandning i klämbeslagen för att säkerställa att glasen håller sig på plats. Inga urtag eller hål i glasen behövs.

Användningen av skjutdörrar med glas ger en modern estetik till kommersiella projekt eller privata,- och offentliga miljöer. Strävan efter excellens inom design, utveckling och kvalitet har gjort företaget till ett globalt varumärke.

Vårt breda utbud av exklusiva produkter ger arkitekter och inredare frihet att utforma sina egna interiöra miljöer med hjälp av skjutbara glasdörrsystem och arkitektoniska glasväggar. Vår "ramlösa" användning av glas ger en modern estetik till kommersiella projekt eller privata- och offentliga miljöer. Om du letar efter ett unikt sätt att göra ett uttalande med designelement i byggnaden, då är invändiga glasväggsystem är det perfekta valet.

Varför skjutdörrar av glas? De är hållbara, ge betydande besparingar energikostnader, tillåter naturligt ljus i hela byggnaden, skapar en känsla av öppenhet och utnyttjar utrymmet mer effektivt än svängande dörrar. På grund av de öppna ytrummen som tillåter naturligt ljus, kan konventionell belysning minimeras för energibesparingssyften.

När du upplever kvaliteten och utformningen av våra skjutdörrar med glas, är du säker på att få ett resultat som kommer att komplettera och ge ett mervärde till Era utrymmen. Vårt mål är att se till att varje person är nöjda med sina glasskjutdörrar.
Sortering
Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies