Glasräcken

Glasräcken

Glasräcken har inga metalldelar som kan rosta i och med att det passar vårt tuffa nordiska klimat. Räcket kan monteras både inomhus och utomhus.

Profilerna till glasräcken tillverkas av strängpressad aluminium. Därför är slutresultatet mycket snyggt och har ett genomtänkt elegant helhetsintryck.

Våra helglasräcken behöver inga anslutningar av handledarna i byggnaden eller väggen utan monteras helt fristående i profilen. Monteringen görs från sidan eller direkt i golvet. Vid sidomontage används med fördel våra vinkelbeslag, vålj mellan fast eller justerbar vinkel.

Med GRP-profilen kan man i princip välja vilken glasbredd man önskar. Den är anpassad till vårt nordiska klimat och har inga delar som rostar. Våra profiler är CE-märkta.

GRP60-profilen lämpar sig för privata utrymmen och utrymmen med lätt belastning.

GRP63-profilen är planerat för situationer med mycket hård belastning, till exempel offentliga utrymmen, såsom arenor eller dylikt.

Profiler Glasets tjocklek
min - max
Höjd Sträckgräns för
1m linjär belastning
GRP60 12,76 - 18,76 mm 1200 mm 310 kg
GRP63 16,76 - 21,52 mm 1200 mm 500 kg


Du kan beställa en hållfasthetsberäkning från oss.
Sortering
Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies