Installation av ett solelsystem

En solpanel kan monteras på ett tak, en vägg eller en fristående ställning. Det finns skäl att fästa särskild uppmärksamhet vid panelens placering. Välj en sådan placering så att skorsten, takrännor, flaggstång eller annat inte skuggar panelen. Om du väljer rätt typ av panel och en kabel med tillräcklig area kan du även placera panelen en bit från byggnaden. 

 

DSP-systemen är kompletta enheter med olika effekter. Om ett lämpligt system för dina behov saknas i vårt urval, kan vi skräddarsy ett system som är exakt anpassat till dina behov. När systemet är installerat, ger det gratis energi, glädje och nytta under tiotals år.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

1. Det viktigaste är att placera panelen på en plats där det är maximalt solljus. Tänk på panelens riktning före installationen. Naturligtvis vill du garantera bästa möjliga elproduktion

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

2. Ingen del av panelen får vara i närheten av ett hinder t.ex. takkant. En skugga minskar panelens elproduktion.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

3. Solen står högre på sommaren än på våren, hösten, eller vintern. Tänk efter när du behöver panelens produktion som mest och rikta den så att du får den bästa möjliga nyttoeffekten.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies