Hur går jag tillväga från ansökan av statligt bidrag tills att installationen är slutförd?

  1. Det första man bör göra är att bestämma vilken storlek eller paket man önskar installera.
  2. Begär offert genom att ta kontakt med oss.
  3. Därefter ska man fylla i ansökningsblanketten "Ansökan om statligt stöd till solceller". Anvisningar om hur man fyller i den och vart man skickar ansökan står på blanketten. Är Ni tveksamma till vissa uppgifter, tveka inte att ta kontakt med oss så hjälper vi gärna till.
  4. Observera att i vissa kommuner behöver man bygglov för att sätta upp solpaneler. Det bör kontrolleras vad som gäller.
  5. För att din elleverantör ska kunna mäta både din produktion och din konsumtion behöver förmodligen din elmätare bytas ut. Den elmätare du har idag mäter troligtvis i nuläget din produktion som om den vore konsumtion vilket gör att det blir fel i din elräkning. För att lösa detta bör Ni även ta kontakt med elleverantören.
  6. När beslut om statligt stöd kommer i din brevlåda, ta kontakt med oss igen för att göra upp en plan på installationen.

 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies