Papper till dina belysta skyltar

Förbättra utseendet på dina belysta skyltar.

 

En mycket ekonomisk lösning.

 

Vi har undersökt marknaden och har hittat ett papper som ger dig ljusa, fräscha färger och inte visar brister såsom vattenstämplar. Resultaten är verkligen fantastisk och så mycket bättre än din vanliga kontorspapper.

Val av två stilar med papper:

1: För användning med en laserskrivare (det mest populära valet):

Detta dokument fungerar i de flesta laserskrivare och skapar goda resultat. Det kommer inte att vara lika ljust som en Duratran under dagen, men på kvällen måste du titta noga för att se skillnaden. 120 gsm Colotech och glans kan skrivas ut på båda sidor med en ultraslät yta. Lagren hålls A4 & A3; papperet levereras i 500-pack.

 

2: För användning med en bläckstråleskrivare:

Detta är ett plastmaterial som fungerar på de flesta små bläckstråleskrivare och ge resultat som liknar en professionell Duratran. Du kommer att behöva skriva ut på den matta ytan så att ljuset lyser precis genom plasten. Lagren hålls A4 & A3; papperet levereras i 100-pack.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Colotech papper

Används till Laserskrivare

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

IncJet papper

Används till InkJet skrivare     

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Professionell Duratrans

Ljusa bilder med toppkvalitet

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies