Skyltsystem

Attrahera dina kunder med våra innovativa, högkvalitativa skyltsystem och lösningar som hjälper dig att lyckas med din marknadsföring. 

 

Vårt skyltsystem förvandlar det vanliga till det extraordinära: från enskild skyltning och skyltkomponenter till belysta affischer eller skräddarsydda konstruktioner för att göra din verksamhet synlig.

 

Skapa iögonfallande presentationer och öka försäljningen genom att kommunicera ditt budskap från en enskild skärm till en omfattande digital paketskyltning.
 

Idéer och inspiration

Vårt skyltsystem finns på många olika marknader, vilket ger oss möjlighet att överföra designidéer från en marknad till en annan. Vi har valt ett antal olika projekt så att du kan se att det bokstavligen finns tusentals olika sätt att skapa spännande design. Varje företag har unika behov och vi lyssnar gärna vi på dina affärsmål och skapar en design för att möta dina behov. Vi levererar mycket mer än att bara visa komponenter. Våra experter kan ge råd om layouter och färgscheman eller arbeta med dina logotyper och varumärkesmaterial för att komplettera dina skärmar.

 

Skyltsystem med vajer

Våra upphängda skyltsystem med vajer har ett av det största sortimenten av vajerdisplaykomponenter i världen.

 

Skyltsystem med stänger

Stänger har utformats för att klämma hängande skyltar, katalogsystem, affischer och hyllor så att du kan skapa en dynamisk och attraktiv display. Skyltsystemet finns med 3 mm, 6 mm och 10 mm stänger. Dessa är idealiska när du behöver ett stelt system. Du kan använda visningsstänger vertikalt och horisontelt.

 

LED-belysta skyltar

LED-belysta skyltar kommer ge en "wow-känsla" för dina kunder. Du kan förgylla dina displayer med superstarka, underhållsfria LED-skyltar. Med det allra senaste inom belysta affischer, visar dessa ultratunna, flytande ljuslådor sig vara helt fantastiska och kan användas i fönstret eller i en interiör miljö för att ge den där extragnistan till din affisch.

 

Digitala skyltsystem

En digital skärm i ditt fönster eller inredning kommer attrahera människor att vilja se dina senaste informations- och säljbudskap. Rörelse lockar ögat på skärmen. Digitala skärmar är ett enkelt och kraftfullt sätt att visa mycket information i ett litet område.

 

Affisch- och broschyrfickor

Väl presenterade affischer och broschyrer kan göra enorm skillnad för din verksamhet. De ger dig möjlighet att främja viktig information och säljbudskap. Uppsatta affischer på väggen med häftmassa eller tejp och med flygblad spridda över ett bord kan verkligen skada bilden av ditt företag.

 

Glashyllor och produktdisplayer

Om du letar efter något annat som kommer att förbättra utseendet på dina produkter, då är upphängda glashyllor och akryl-kub displayer något för dig. Dessa displaylösningar av glas kan vara fristående, svävande mellan golv och tak eller väggmonterade.

 

Distansbeslag till skyltar

Deson erbjuder ett utbud av distans,- och klämbeslag till skyltar.

Vi skräddarsyr den lösning som passar dig bäst. Kontakta oss för mer information 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies