Skjutdörrar


Ett världsomspännade och komplett program av skjutdörrar för glas till interiör miljö. Högsta kvalitet av skjutdörrs-applikationer till arkitektoniska miljöer och byggsektorn. Systemen är utformade för att ge de mest innovativa lösningarna på marknaden och bidrar till att förbättra rymd och ljus i varje projekt.

Tack vare ett distributionsnät i mer än 55 länder och en kontinuerlig innovation i FoU, har systemet blivit världsledande inom sitt segment. Den omfattande erfarenhet och kunskap som företaget har förvärvat under mer än 75 år är certifierade av TÜV ISO 9001: 2008. Systemen har en aluminiumskena integrerat med smart inbyggd teknologi av stålkulllager tillsammans med en unik gummiblandning i klämbeslagen för att säkerställa att glasen håller sig på plats. Inga urtag eller hål i glasen behövs.

Användningen av skjutdörrar med glas ger en modern estetik till kommersiella projekt eller privata,- och offentliga miljöer. Strävan efter excellens inom design, utveckling och kvalitet har gjort företaget till ett globalt varumärke.

Vårt breda utbud av exklusiva produkter ger arkitekter och inredare frihet att utforma sina egna interiöra miljöer med hjälp av skjutbara glasdörrsystem och arkitektoniska glasväggar. Vår "ramlösa" användning av glas ger en modern estetik till kommersiella projekt eller privata- och offentliga miljöer. Om du letar efter ett unikt sätt att göra ett uttalande med designelement i byggnaden, då är invändiga glasväggsystem är det perfekta valet.

Varför skjutdörrar av glas? De är hållbara, ge betydande besparingar energikostnader, tillåter naturligt ljus i hela byggnaden, skapar en känsla av öppenhet och utnyttjar utrymmet mer effektivt än svängande dörrar. På grund av de öppna ytrummen som tillåter naturligt ljus, kan konventionell belysning minimeras för energibesparingssyften.

När du upplever kvaliteten och utformningen av våra skjutdörrar med glas, är du säker på att få ett resultat som kommer att komplettera och ge ett mervärde till Era utrymmen. Vårt mål är att se till att varje person är nöjda med sina glasskjutdörrar.

 

 

MODULÄRA KONTORSAVDELARE
Skjutdörrar Panoramic        
PANORAMIC Nyhet!        
SKJUTDÖRRAR MED TELESKOP-FUNKTION
Extendo        
EXTENDO
(synkroniserade dörrar)
       
SKJUTDÖRR + FAST GLAS
Rollglas   Rollglas Self   Bromssystem
ROLLGLAS   ROLLGLAS SELF (självstängande)   ROLLGLAS BROMS
(mjukstängning) Nyhet!
Rollglas Autoportante   Unik Air   Unik Air Self
ROLLGLAS AUTOPORTANTE   UNIK AIR
(med överljus av glas)
  UNIK AIR SELF
(självstängande)
SYSTEM MED ENSIDIG SKJUTDÖRR
Unik Glas   Unik Self   Bromssystem
UNIKGLAS
(utanpåliggande)
  UNIK SELF
(självstängande)
  UNIKGLAS BROMS
(mjukstängning) Nyhet!
Pocket Glas   Lite Glas   KT Glas
POCKET GLAS
(infälld installtion)
  LITE GLAS   KT GLAS
(tyngre glasdörrar)
NK Glas        
NK GLAS        
 SYNKRONISERAD DÖRRÖPPNING
Extendo   Unikmatic   Rolmatic
EXTENDO
(teleskop)
  UNIKMATIC   ROLMATIC
Unilmatic Air        
UNICMATIC AIR
(med överljus av glas)
       
 SKJUTDÖRRAR MED DUBBELSPÅR (ÖVERLAPPNING)
Clos Glas   Lite Glas    
CLOS GLAS   LITE GLAS    
PAR-SKJUTDÖRRAR
Duo Glas   Lite Glas    
 DUO GLAS   LITE GLAS    
STAPELBARA VIKVÄGGAR
Stock Glas        
STOCK GLAS        
 

 

 

 

Klein

 

Deson AB | Södra Viaduktgatan 19 691 41 Karlskoga | Telefon: 0586-312 10 | E-post: info@deson.se
Krister Davidsson i Karlskoga, Örebro län, SE på Houzz