Draghandtag

Raka, böjda, fyrkantiga, modulära och designade draghantag och musselhandtag i absolut högsta kvalitet i borstat och polerat rostfritt stål. Eller varför inte kombinera med trä eller läderinslag som är en av våra populära nyheter. Vi har många modeller och dimensioner att välja mellan i tyskt kvalitetsstål.

 

Draghandtagsystemet Impero finns i olika längder och diametrar i rostfritt stål med en finslipad ytbehandling. Skräddarsydda längder är också möjliga för individuella önskemål. Detta handtag är också tillgängligt för enskilda planeringar i kombinationer av rostfritt stål/trä eller rostfritt stål/läder. Detta ger dig utrymme för din egen design och betonar funktionen.

 

Draghandtag SCI finns som ett modulärt designsystem och även i fasta dimensioner och storlekar. Systemet kan med sin innovativa design lätt ändras genom kundanpassade längder. Stången i rostfritt stål kapas på plats och är förbunden med adaptrarna. Det finns ytterligare objekt för din planering där rostfritt stål kan kombineras med trä eller läder.

Dokument

 Ladda Ner Broschyr

 Impero draghandtag

 SCI draghandtag

 Beetle draghandtag

Impero

SCI

Beetle

 

Beluga Vario är ett designsystem som behandlar enskilda dimensioner. Systemet är så mångsidigt att det kan användas som draghandtag, som listskydd eller ett räcke, ett fotstöd eller en handdukstork. Stöd förs in i exakt tillverkade rörformade stänger och är säkrade med ett skruvstift.

 

Maxi draghandtagsystem tillverkas främst på beställning. Fördelarna med detta system återfinns i den variabla utformningen av draghandtaget samt - beroende på användningsområdet - i valet av rörets vägg med en tjocklek på 2 mm eller 4 mm. Detta säkerställer att handtagen inte böjs vid användning.

 

Det speciella utseendet på Beetle handtaget skapas genom att konsekvent hänvisa till formen och dimensionen för byggnadsstilen. Det rostfria stålet är antingen fint borstad eller polerad. Det fria valet av läderfärger från sju aktuella nyanser är en primär egenskap till konstruktionen. Den är utvecklad för personer som uppskattar enkel integritet och som definierar inredningsstil med hjälp av propotion, material och generositet. Har Ni önskemål om färger för att genomföra Ert inredningsprojekt, samråder vi gärna med detta.

 

Det speciella med Amaro handtaget är interaktionen av den fasta distanshållaren och det platta, eleganta draghandtaget. Denna kombination ger ett extraordinärt övergripande intryck.

Läder ger dörrhandtag ett särskilt raffinerad utseende och en behaglig känsla. Vår höga läderkvalitet är mycket slitstarkt. Vi kan erbjuda två kvaliteter.

 

Klassisk slät läder:
En kohud garvad med rena vegetabiliska ingredienser och med en lätt vaxartad känsla. Lädret är ännu mer slitstarkt tack vare specifika fettämnen. Små repor och ärrbildning kan uppstå på grund av den typ av material.

 

Klassisk nappa:
En hammarfärgad, kornig kohud. En elegant finish gör lädret lätt att underhålla och smutsavvisande. Den typiska läder karaktären av en varm, mjuk känsla särskiljer detta läder.

 

 

Handtagen finns med slät läder alternativt 1-radig eller dubbelradig söm på kanterna. Utgångsmaterialet på alla handtag är alltid massivt rostfritt stål. Beslagen fnns i två utföranden, borstat rostfritt stål och blankpolerat rostfritt stål och är av absolut högsta kvalitet.

 

Vi använder alltid de finaste kvaliteterna av läder, vare sig det är nappaläder, tjockt läder, mjukt läder eller pressat läder. Beroende på vilket projekt Ni än har - speciellt hotell - så kan Ni välja från ett brett sortiment av former och färger. Vårt samarbete med internationella leverantörer av läder i kombination av vår långa erfarenhet med tillverkning av beslag, ligger till grund för det perfekta förverkligandet av dina önskemål. Vi samarbetar med många kända arkitekter.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies