Beslag till skjutdörrar

Exklusiv design, men samtidigt maximal funktionalitet av våra produkter är nyckeln till vårt produktsortiment. Vi vill  skapa ett bestående intryck med er - våra kunder.

 

Våra skjutdörrssystem kännetecknas av smidig och säker rörlighet. Vi erbjuder också motsvarande dörrdämpare för båda systemen i rostfritt stål och aluminium, i syfte att öka funktionaliteten i våra skjutdörrssystem.

 

Vår produktportfölj sträcker sig från skjutbara hårdvaror för glas- och trädörrar till dörrhandtag, och från duschbeslag hela vägen till bibliotekstegar och bordsramar. Vi kombinerar våra material sömlöst med läder och trä. På detta sätt kan du lägga till specifika, individuella höjdpunkter till din inredning.

 

Trots vårt huvudfokus på rostfritt stål arbetar vi också med mässing eller aluminium. Vår produktion sticker ut genom detaljerad, individuell bearbetning genom svarvning, fräsning, stansning, pressning och rörbearbetning, vilket säkerställer en jämn och hög produktkvalitet.

Dokument

 Ladda Ner Broschyr

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies