Rostfria beslag

Rostfria beslag för glas, trä eller metall. Hela beslagserien är av högsta kvalitet med funktionell och genomtänkt design. Våra rostfria beslag är stabila, robusta med geometriska former i finslipat rostfritt stål och natureloxerad aluminium.
 
Rostfria beslag kombinerar estetisk modern design med utmärkt kvalitet och ansvarsfulla produktionsmetoder.

 

Arkitekter, fastighetsägare och hantverkare har kommit att förlita sig på våra produkter av högsta kvalitet "Made in Germany". Produktionsanläggningen ger beslag av rostfritt stål dess utformad på pricken - från enskilda unika exemplar upp till exklusiva serier! De material som används är valda med stor omsorg och bearbetas med den allra senaste tekniken.

 

Resultatet är en harmonisk samling som ger en särprägel till inredningselementen i bostadshus, hotellanläggningar eller kontorskomplex - att skapa en helt ny känsla av rymd. Förutom beslag för skjutdörrar, glasdörrar och duschkabiner, ingår också produktion av specifika produktsortiment för möbelindustrin,  interiör design och butiksinredning. Omfattande kvalitets- och inköpshantering är därför lika viktigt som snabba leveranstider.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies