[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Glasbeslag

Vi är ett grossistföretag som tillhandahåller ett av nordens största och mest kompletta sortiment av glasbeslag.

Beslagen är av mycket hög kvalitet och har genomgått mycket tuffa tester.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Rostfria beslag

Innovativa beslag för glas, trä eller metall. Hela serien är av högsta kvalitet med funktionell och genomtänkt design. Vi erbjuder robusta, rostfria beslag till glasmästerier, snickerier, byggföretag och inredningsföretag med mera.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Skjutdörrar

Ett världsomspännade och komplett program av skjutdörrar för glas till interiör miljö. Inga urtag eller hål i glasen behövs.

 

Vårt breda utbud ger arkitekter och inredare frihet att utforma sina egna exklusiva miljöer.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Glasräcken

Helglasräcken utan stolpar med marknadens lägsta golvprofil.

 

Trappa med integrerade spår i vangstycket vilket skapar ett elegant och rent intryck. Alla delar är i aluminium och rostfritt stål vilket med fördel monteras även utomhus.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Glasmontrar

Standard- och specialmontrar, för museer och andra offentliga utrymmen. Vi tillverkar glasmontrar med mycket högt ställda krav, med tanke på form och funktion samt inre miljö. Våra glasmontrar har vid ett flertal tillfällen fått utmärkelsen Sveriges finaste utställning.

[ALTERNATIV TEXT HÄR]

Displaysystem

Attrahera dina kunder med våra innovativa, högkvalitativa skyltsystem och lösningar som hjälper dig att lyckas med din marknadsföring.

Aktuellt hos Deson

Solel till Möckelngymnasiet

Publicerad Thursday, March 22, 2018 00:00
Möckelngymnasiet i Karlskoga har fått solpaneler installerade på 2 av sina tak. Det blev 24 paneler /tak med 275W paneler.

Trappa till Eleiko i Halmstad

Publicerad Wednesday, November 01, 2017 00:00
Under hösten 2017 installerade Deson AB en trappa med glasräcke till Eleiko:s nya huvudkontor i Halmstad. Trappan var i två plan och helvit.

Säkerhetsmontrar till Bukowskis

Publicerad Wednesday, February 01, 2017 00:00
5 st säkerhetsmontrar till Bukowskis nya lokaler med invigning hösten 2016. Luckorna öppnas och stängs hydrauliskt via en sinnrik hissanorning på... Läs mer

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies