Trappans säkerhet

GT200-trapporna är testade och uppfyller kraven för finska byggbestämmelserna för offentliga och privata utrymmen. De svenska riktlinjerna skiljer sig inte mycket från de finska.

 

Våra trappor är ursprungligen avsedda för offentliga utrymmen, och därför är deras belastning och stabilitet överdimensionerade för privata utrymmen.

 

Eftersom trappstegen kan ytbeläggas med vilket material som helst, så är det också möjligt att göra glidspår i ytbeläggningen och i vissa situationer är det till och med rekommenderat att göra glidspår.

 

Glasräcket utan vertikala stolpar som monteras på trappans bärande bjälkar garanterar att räcket är stabilt och hållbart. Glasen kan antingen sammanfogas med en längsgående eller en överliggande ledstång, eller om det behövs en normal ledstång på 900 mm:s höjd eller en ledstång för barn på 700 mm:s höjd.

 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies