Trappa med glasräcke

GT200 är ett trappsystem med en konstruktion som bygger på aluminiumprofilteknik. Trappan utvecklades först som ett arbetsredskap för arkitekter och byggfirmor, så att man på ett enkelt sätt kunde få eleganta trapplösningar i både offentliga och privata utrymmen.

 

Enkel att installera
GT200 har ökat i popularitet då systemet är både snyggt och enkelt att installera. Vi levererar också våra trappor direkt till privata hem.

 

När trappan tillverkas tar man hänsyn till montörens arbete. Alla moment som kräver exakthet eller specialverktyg görs i produktionsutrymmena på fabriken. Endast det nödvändigaste har lämnats: sammanfogningen av de prefabricerade delarna och monteringen av glasen.

 

Alla delarna är tillverkade av strängsprutad aluminium. Detta garanterar en hög kvalitet av delarna och snygga sammanfogningar. I trappans vangstycke har man lämnat plats för ett stolpfritt glasräcke som gör det möjligt att ha ett glasräcke på antingen båda eller bara ena sidan av trappan.

 

Bekanta dig mer med våra system genom att klicka på länkarna till vänster eller genom att kontakta oss direkt!

 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies