Räcken

Våra produkter har stått för trygghet och kvalitet i många år. Det är absolut nödvändigt att vi skyddar oss själva och våra nära och kära, speciellt när det kommer till säkerhetsglas. Vår spektralanalys tillåter oss att kontrollera spektrometri utsläpp av de material vi använder, och de flesta av våra produkter har en "europeiskt tekniskt godkännande" (ETA) inklusive glas statiskt, en tillsynsmyndighetens godkännande av allmänna konstruktioner (AbZ) eller en allmän byggtillsyns testcertifikat (AbP).

 

När det kommer till räcken, kan vi erbjuda dig kompletta räckessystem samt enskilda komponenter, såsom de beprövade och testade klämbeslagen vi tillhandahåller marknaden med. "Bellevue", den "franska balkong" som är gjord av glas, kan också hittas här.

 

I vår räckeskatalog finner du:

BELLEVUE - Fransk balkong tillverkad av glas

Den trendiga "franska balkongen" av glas utan några störande inlägg och hängslen skapar en optisk enhet med fasaden. Du kan montera aluminiumprofilsystem direkt i fönsterkarmen.

 

Övergången flödar naturligt med boytan och "Bellevue" ger dig fortfarande skydd av fallsäker inglasning enligt TRAV och AbP (allmänna konstruktioner av tillsynstestcertifikat).

Dokument

 Fransk balkong

SILENCIO - Bullerskyddsystem

Buller innebär stress och kan verkligen påverka din livskvalitet. Bullerskyddsåtgärder är särskilt eftertraktade i bullerutsatta byggnader. "Silencio" erbjuder dig en sänkning av ljudnivån - även när fönstren är öppna  Dessutom följer vår inglasning TRAV och AbP (allmänna konstruktioner av  tillsynstestcertifikat) vilken ger dig den nödvändiga säkerheten.

Dokument

 Bullerskyddsystem

LITEFRONT - Helglasräcke med smart dränering

Med Litefront finns det inga synliga gränser. Det sofistikerade, höjdjusterbara fästsystemet erbjuder också fallsäkra glasrutor enligt TRAV och AbP (allmänna konstruktioners tillsynstestcertifikat).

 

Ge dig själv säker och fri utsikt även med krävande byggprojekt!

DAIDALOS® - För glastjocklek upp till max. 31,52 mm VSG

På grund av sin lämplighet för ökad belastning, är räckessystemet DAIDALOS® med AbP (allmänna konstruktioners tillsynstestcertifikat) nästan gjord för byggprojekt för idrottsanläggningar. Det är lösningen om du letar efter enkla glasfästelement och flexiblel design.

 

Tack vare det smarta systemets logik, kan du skapa ljusfunktioner med LED genom användandet av golvprofilen.

BALARDO ALU - Med snabb och enkel snäppfunktion

Den revolutionerande monteringstekniken gör att installationen av helglasräcket går väldigt snabbt och enkelt.

 

Detta gör att kostnaden för monteringen tjänas in på nolltid. Snabbt, enkelt och säkert. De högkvalitativa aluminiumprofilerna  kan installeras utan separata täckprofiler enligt TRAV och AbP (allmänna konstruktioners tillsynstestcertifikat).

BALARDO STEEL - Revolutionen inom helglasräcken

Detta ultra-transparenta systemet gör helglas-produken mer attraktiv och ekonomisk än någonsin tidigare i termer av räcken. Med bara ett grundläggande profil, har du valmöjligheten att skapa ett flertal varierade alternativ!

 

Den innovativa klämmonteringsprincipen uppfyller med sin AbP (allmänna konstruktioners tillsynstestcertifikat) en minskning av kostnaderna och monteringstid.

LEDSTÅNGSRÖR MED TILLBEHÖR

För att komplettera våra räckessystem, erbjuder vi dig olika räfflade rör med matchande tillbehör (hörnkopplingar, kopplingsbeslag, vägganslutningar och ändbeslag).

 

Vill du skapa ett ljust inslag i trappan eller korridoren? Vi erbjuder ett ledstångssystem med LED-teknologi för detta med infällda LED i handledarna.

KLÄMBESLAG VSG / ESG - För glastjocklek upp till 21,52mm

Våra klämbeslag står för kvalitet och säkerhet! I huvudsak har våra klämbeslag ett "europeiskt tekniskt godkännande" (ETA)) inklusive glasstatisk, en allmän konstruktion tillsynsmyndighetens godkännande (AbZ) eller en allmän konstruktion tillsynstestcertifikat (AbP), vilket skapar en trygghet och tar bort behovet av ett mödosamt arbete för att få ett godkännande vid en fall-till-fall bedömning.

 

Du kan få korrekta och testade klämbeslag här på bara 6 steg.

PUNKTBESLAG - punctum® för räckessystem

I segmentet för fallsäker glasning, rekommenderar vi absolut kompetens med vårt punctum® sortiment. State-of-the-art punctum® teknik i kombination med en stabila rostfria beslag skapas en långvarig och tillförlitlig säkerhet. Dessutom är beslagen baserat på TRAV kriterierna, vilket tar bort behovet av ett mödosamt arbete för att få ett godkännande vid en fall-till-fall bedömning.

Dokument

 Punktbeslag

 Tillbehör

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies