Interiör Design

Särskilt för långtgående och exklusiva planer av inredning - vare sig det gäller butiksinredning eller din dröm om privatbostad - erbjuder vi ett brett sortiment av produkter för dina individuella designidéer.

 

Vi har också det välkända Portavant skjutdörrssystem med självstängande dörrar och etablerade PRIMUS systemet (för diskar och inbyggda montrar, etc.). I vårt sortiment ingår även svängdörrsbeslag och enskilda komponenter till monter-konstruktioner.

 

I vår interiörkatalog finner du:

PORTAVANT - Skjutdörrar för helglas

  • Portavant 60 är utrustad med dubbelsidig KOMFORT-STOPP och AUTOMATISK STÄNGNINGSFUNKTION och är utformad för mindre panelbredder och vikter.
  • Portavant 80 automatik - öppnar och stänger dörrarna automatiskt.
  • Portavant 120 är lämplig för system med stora bladbredder och vikter - tillgängliga med KOMFORT-STOPP och AUTOMATISK STÄNGNINGSFUNKTION.

PRIMUS - Skjutdörrar för mindre glasdörrar och glasluckor

Med vårt PRIMUS modulsystem, kan du använda variabelinstallationsalternativ för att bygga dina vitrinskåp och system. Vårt system kännetecknas särskilt av beprövad kvalitet, sofistikerad design, kompakt teknik och kompatibilitet med populära system. PRIMUS imponerar med dess modulära struktur, hög kvalitet kullagerteknik och enastående ytfinish.

GLASBESLAG FÖR SLAGDÖRR

Oavsett om ni vill ha svängdörrar, roterande dörrar eller helglasdörrar - så kan ni kombinera särskilt hög kvalitetsteknik med sofistikerad design. Interiöra utrymmen separeras från varandra med en känsla av att ändå hänga ihop. Detta gör att estetik, användbarhet och säkerhet sammanfaller för att skapa modern, ljus och öppen arkitektur.

GÅNGJÄRN FÖR GLASDÖRR

Våra gångjärn är enkla att justera, kan UV-limmas med ljus-härdande lim och är imponerande på grund av deras långa livslängd.

LÅS FÖR GLASDÖRR

Våra glasdörrlås kan också skapas som huvudlåssystem och är färgkoordinerade med handtag och gångjärn - även design i rostfritt stål. Den stora mångfalden av produkter avrundas med våra dörrlås som UV-limmas. Detta innebär låsen är tillgängliga för dig både med eller utan nödvändiga glasbearbetning.

HANDTAG & KNOPPAR FÖR GLASDÖRR

Våra klassiska former och moderna design gör att du kan framhäva ett brett utbud av individuella egenskaper. Våra handtag och knoppar är tillverkade av högkvalitativt material av mässing och rostfritt stål. Välj mellan UV- limmade eller skruvmonterade lösningar för dina butiksdörrar, helglasdörrar och vitrinskåp.

KOPPLINGSBESLAG FÖR GLAS

Använd alla fördelar av glas, till exempel för hyllor, utställningssystem och transparenta skiljeväggar med att lägga till separata glaspaneler till våra kopplingsbeslag.

 

Den skräddarsydda konstruktionen i kombination med material av hög kvalitet ger dig en kvalitet som garanterar de bästa kopplingarna. För dig innebär det tillförlitlighet och maximal flexibilitet.

Dokument

 Kopplingsbeslag

HYLLBÄRARE FÖR GLAS

Våra enkla, subtila glasgolvstöd och hyllbärare med LED är en speciell höjdpunkt. Lysdioderna är integrerade i profilen vilket innebär att ljuset matas in i glaset längs kanterna och skapar både ett sofistikerat utseende som ser bra ut och dessutom skapar ett strålande ljus.

Dokument

 Hyllbärare

DISTANSBESLAG & SPEGELBESLAG

Våra distanser och beslag är imponerande med sin moderna excentriska teknologi och sofistikerade design.

 

Välj mellan konsoler, punktfästen och dolda beslag.

PROFILER

Förkromade profiler från oss kommer att särskilja dina produkter från konkurrerande. Genom intrikata produktionsprocesser, garanterar vi minimal ytsträvhet, vilket skapar en hög kvalitet och tilltalande ytfinish.

 

Oavsett om det rör sig om en kantprofil eller en inramning av glasytor, kan vi förse dig med alla konventionella tvärsnitt från vårt lager i Tyskland.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies