Fasad

Glasfasader står för öppenhet, strålkastarbelysta invändiga utrymmen och modern design. Vårt punctum® fixpoint system kommer att stödja dig i dina olika byggprojekt och är imponerande i sin form, funktion och drift.

 

Du kan skapa moderna, punktmonterade fasader med våra platta och försänkta fixpoint. Dessutom kan vi ge dig avancerade glastaksystem (t.ex. med LED-belysning) och glasprofiler.

 

I vår fasadskatalog finner du:

Fixpointsystem

Med punctum®, kan du skapa dina byggprojekt snabbare, bättre, enklare och mer effektivt i framtiden. Från lastfördelning till montering och estetik, kommer du att dra nytta av högkvalitativa produkter - varav vissa har AbZ (tillsynsmyndighetens godkännande för allmänna konstruktioner).

 

Ett exempel är den flexibla absorption av uppkomna laster, vilket kan möjliggöra en minskning av glastjocklekar!

System till glastak

Fixpoint med markiser av glas ger din entré en högkvalitativ atmosfär och skyddar den från regn. Dessutom har vårt glastaksystem AbZ (tillsynsmyndighetens godkännande för allmänna konstruktioner).

 

Eller en imponerande och smart teknik: Glastak med uppvärmt glas vilket dessutom eliminerar snölasterna på vintern, tillsammans med LED-teknologi, vilken kantbelyser glastaket. Ett annat alternativ är lysdioder som är integrerade i glasrutan vilket ger accentbelysning. Även matchande väggtätningsprofiler och hängränne-system som erbjuder extra komfort och extra skydd mot det våta vädret.

Dokument

 Skärmtaksystem

Inglasningsprofiler

För att passavertikala glas och takinglasning. Med våra inglasningsprofiler har vi ett brett utbud av glaslösningar. Ett säkert och snyggt utformade - t.ex. fasader, uterum, pergolor, terrass hustak och skyltfönster inglasning. Skapa extra utrymme eller ytor med skydd från vind och regn, som också tilltalande för ögat.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies