Badrum

En hög nivå av design och kvalitet - våra produkter bidrar till en konsekvent exklusiv känsla av design i badrummet och spaavdelning.

 

Våra beslag erbjuda alla krav för att förmedla välbefinnande, avkoppling och njutning i både privata och offentliga spaanläggningar.

 

Duschkabinsbeslag med optimalt korrosionsskydd finns i mässing, rostfritt stål och zink. Särskilda aluminiumprofiler, tätningsprofiler och stabiliseringsstänger avrundar vårt utbud av produkter.

 

I vår badrumskatalog finner du:

Gångjärn och beslag till duschkabiner

Beslag i fuktiga områden utsätts för särskilda påfrestningar, vilket är anledningen till att vi lägger stor vikt vid förstklassigt utförande och en lång livslängd. Samt blanka och matt förkromade duschkabin-beslag av mässing och zink, kan vi också erbjuda dig beslag av rostfritt stål med polerade ytor. Matchande kopplingsbeslag för glas avrundar vårt sortiment av beslag till duschkabinerna.

Designade system för duschar

Modern badrumsdesign följer principen om en talande design för att skapa en balanserad och lugn atmosfär för att stödja välbefinnande, avslappning och hälsa. Med våra omfattande ståldesignsystem i rostfritt, kan du vara särskilt flexibel när du skapar den individuella utformningen av din dusch och badrum.

Dokument

 Designade system

Glasdörrhandtag

Med samma design som våra duschbeslag framhävs enskilda funktioner med våra klassiska former med moderna handtag. Deson-handtag tillverkade av högkvalitativa material såsom mässing och rostfritt stål får rätt känsla av passande design.

Handdukshängare

Handdukar är en av de viktigaste punkterna i badrummet. Högkvalitativa handdukstorkar skapar ordning och hjälper till att använda det befintliga utrymmet på bästa möjliga sätt. De är ett perfekt komplement till badrummet, speciellt när utrymmet är begränsat, och finns i både elegant och enkel design.

Dokument

 Handdukshängare

Stabiliseringsstag

Oavsett kvalitet, funktion och design så måste badrumsbeslag också hålla dig säker. Vi erbjuder stabiliseringsstag för vägg/glas eller glas/glas i ett brett spektrum av mässing och rostfritt stål. Du kommer att vara väl rustade för dina individuella byggprojekt med våra enskilda komponenter.

Dokument

 Stabiliseringsstag

Tätningslister

Duschtätningar returnerar vattnet på glaspanelen tillbaka till duschkaret eller duschkabinen och hindrar den från att komma in i badrummet. Vi har ett brett sortiment av tätningar för olika installationer med glastjocklekar för 6 mm till 10 mm. Vi levererar även tätningar med magnetiska lås och tätningslister som förhindrar översvämningar.

Dokument

 Tätningslister

Aluminiumprofiler

Blankförkromade profiler från Deson kommer avskilda från konkurrerande produkter. Vår omfattande produktionsprocess säkerställer obegränsad lämplighet och livslängd av profilerna i fuktiga områden samt en högkvalitativ och tilltalande ytfinish.

 

Vi erbjuder också våra U-, och H-formade profiler samt hörnprofiler som är särskilt tillverkade för badrum. Till det ingår matchande gummilister för 6 mm och 8 mm glas.

Dokument

 Aluminiumprofiler

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies