Handtag, lås och gångjärn för glasdörrar

Deson AB erbjuder ett komplett sortiment av handtag, lås och gångjärn designade för att förbättra utseendet med glasdörrar till invändiga privata bostäder och offentilga utrymmen.

 

Våra lås kombineras med ett brett utbud av handtag och cylindrar (Euro profil, rund eller oval cylinder), med en låsregel tillsammans med ett handtag eller dörrknopp.Specifika applikationer finns tillgängliga för omklädningsrum, badrum etc.

Ett matchande sortiment av gångjärn finns tillgängliga för varje lås för att garantera att låset är övergripande överensstämmande när det gäller design och ytbehandling. 

 

Och sist men inte minst, alla våra artiklar är tillverkade till högsta standard för hållbarhet och enkel montering. Dessa är kompatibla med den övergripande standarden för glasurtag på marknaden.

 

Önskar Ni en annan variant av utbehandling eller design - tveka inte att höra av Er så hoppas vi kunna hjälpa till med detta.

 

I vår katalog finner du:

Lagune

Av alla våra uppskattade stilar så har Lagune-serien det mest uppdaterade sortimentet. Tillgängliga i många versioner är Lagune produkt-familjen det rätta svaret för varierade dörrmodeller.

Bastille

Dold inuti den enkla men ändå eleganta designen av Bastille-serien gömmer sig en mekanism av precision och som kombinerar rätt motstånd med enkel installation. Låset kan installeras i kombination som en ny glasdörr eller genom att ersätta ett dörrhandtag med en internationell standard på glasurtag och passar Euro-profil cylinder, knopp eller handtag. Tillgängliga för glastjocklek 8, 10 och 12mm. Modellen finns i ett flertal ytbehandlingar. Bastille-sortimentet är mycket mer än enbart ett lås, det är en univerlal lösning för Er invändiga dörruppsättning.

Lumira

Lumira är en elegant utformad och slitstark låskista. Låset finns tillgängliga i många versioner; med eller utan cylinder, med centrerad eller förskjuten handtagsknopp eller vanligt handtag. Det breda spektrumet av färger kompletteras med matchande harminiserande gångjärn. Lumira passar för glastjocklek 8,10 och 12mm och låsets gångjärnstillbehör är synnerligen enkel att installera.

Vertis

Vertis ger en klassisk och tidlös design till dörrar i dagens moderna interiörer. Dess mekanism har visat sig vara mycket slitstark i situationer med intensiv användning. Låskistans låsregel ökar säkerheten. Serien är tillgänglig i många versioner för att tillfredställa ett brett spektrum av applikationer. Själva låset är tillverkad enligt DIN-standarden.

Classic

Classic-seriens höga kvalitet med tre korslagda ytbehandlingar har en mycket tålig slityta vilket gäller alla ovan modeller. Kompartibel med marknadens standardurtag för glas. 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies