Assa Abloy

Stremler har i mer än ett sekel designat och tillverkat utrustning för att skydda hem och företag. Efter en framgångsrik tillväxt på glasmarknaden i slutet av 1970-talet, fortsatte företaget sin utveckling med metalldörrar och fönsterkarmar i över 20 år med en rad av lås i ständig utveckling.

 

Stremler är ISO 9001 certifierade och en väsentlig aktör inom sina verksamhetsområden. Företaget flyttade för ett par år sedan till nya lokaler vilket möjliggjorde att effektivt hantera sina nuvarande och framtida projekt. I samband med detta köptes företaget upp av ASSA ABLOY koncernen.

 

ASSA ABLOY är den största globala leverantören av lås- och dörrlösningar som uppfyller slutanvändarnas krav på trygghet, säkerhet och användarvänlighet. 

 

Deson AB har som enda företag agenturen av glasbeslag för den svenska marknaden. Vårt sortimentet består av absolut högsta kvalitet med glasskjutdörrar, duschbeslag, vitrinbeslag, elektromekaniska lås & kodlås för glasdörrar, glasbeslag för kontor, låshus, cylindrar för olika typer av instickslås, dörrstängare, dörrautomatik och handtag. De främsta målgrupperna är projektförsäljning och professionella slutanvändare.

 

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Telefon: 0586-312 10
E-post: info@deson.se
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas. 

Information om cookies