DESON AB

Deson AB är ett företag som tillhandahåller ett av nordens största och kompletta sortiment av glasbeslag. Vår marknad är i första hand Sverige , men vi har även ett aktivt samarbete med de övriga nordiska länderna. Våra glasbeslag är av mycket hög kvalitet och har genomgått marknadens tuffaste tester. Glasbeslagen är ISO-certifierade och baserat på DIN EN ISO 9001:2000 standarden.

 

Vi är medlem i Glasbranschföreningen och samarbetspartner med Sveriges glasmästerier.

 

De flesta av våra produkter har ett "europeiskt tekniskt godkännande" (ETA). Även också en tillsynsmyndighets godkännande för allmänna konstruktioner (AbZ) eller en allmän byggtillsyns testcertifikat (ABP). När det kommer till glasräcken, kan vi erbjuda dig kompletta räckessystem samt enskilda komponenter, såsom de beprövade och testade klämbeslagen. "Bellevue", den "franska balkongen" som är gjord av glas, kan också hittas här.

Deson AB
Södra Viaduktgatan 19
691 41 Karlskoga 
Kontakt
0586-312 10
info@deson.se
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.
© 2022 Deson AB
Information om cookies